HALLO ALLEMAAL.

 

AAN ALLE GOEDE DINGEN KOMT OP EEN GEGEVEN MOMENT NATUURLIJK OOK EEN EINDE. ZO OOK AAN ONZE REIS. WE ZIJN NU AL WEER 2 MAANDEN "THUIS" EN HET WAS TOCH WEL WENNEN OM HIER WEER EEN BEETJE TE AARDEN. WIL NIET ZEGGEN DAT HET WEER DE DAGELIJKSE SLEUR WAS, MAAR HET IS GEWOON RAAR DAT JE 10 MAANDEN RONDGETROKKEN HEBT EN VRIJ BENT GEWEEST IN HET BEPALEN VAN JE DAGINDELING, DAT LEVER JE WEER IN. WE ZIJN BEGONNEN MET WERKEN BIJ ONZE OUDE BAZEN EN ZIJN DRUK IN DE WEER MET HET ZOEKEN NAAR EEN HUISJE. WE ZITTEN MIDDEN IN HET GEWONE LEVEN EN DAT IS TOCH ZO SLECHT NOG NIET. ZEKER WETEN DAT WE DIT NOG WEL EENS EEN KEER GAAN OVERDOEN. ER ZIJN NOG GENOEG LANDEN EN PLAATSEN WAAR WE NOG GRAAG NAAR TOE WILLEN.TJA, DAN DE REIS. WE WILLEN NOG EVEN DE REIS MET JULLIE DOORLOPEN OM ALLES SAMEN TE VATTEN. HOOGTEPUNTEN EN DIEPTEPUNTEN. WE ZULLEN MAAR BIJ DAT LAATSTE BEGINNEN ZODAT WE MET VREUGDE KUNNEN EINDIGEN.

ALS JE EEN JAAR WEGGAAT EN JE WEET EIGENLIJK BIJ DE START NIET WAAR, HOE EN WANNEER JE GAAT REIZEN, DAN KAN ER NATUURLIJK WEL EENS WAT VOOR VALLEN. WIJ HEBBEN ECHTER HEEL VEEL GELUK GEHAD OM OP HET JUISTE MOMENT DE GOEDE RICHTING HEEN TE GAAN. HET WEER HEEFT EEN GROTE ROL GESPEELD IN ONZE TRIP. BIJNA OVERAL WAAR WE VERTROKKEN NAAR EEN NIEUWE BESTEMMING, BRAK DE PLEURIS UIT. TROPISCHE STORMEN, OVERSTROMINGEN, LANDVERSCHUIVINGEN, AARDBEVINGEN NOEM HET MAAR OP. ALLEMAAL ALS WE AL GOED EN WEL WEG WAREN. TUURLIJK KRIJG JE WEL EENS EEN BUITJE OP JE KOP, MAAR DAT IS IN SOMMIGE GEVALLEN EEN HEERLIJKE AFKOELING. OVER HET ALGEMEEN HEBBEN WE HEERLIJK WEER GEHAD MET EEN GEMIDDELDE TEMPERATUUR VAN EEN GRAADJE OF 30. ZEKER IN AZIE.

DIEPTEPUNTEN WAREN ZEKER MIJN DIPJE NA HET VERTREK VAN ROBIN UIT THAILAND. DEED ONS MEER DAN WE VERWACHT HADDEN. DAAR KWAM NOG BIJ DAT WE "VAST" ZATEN EN NIET WISTEN WAAR NAAR TOE TE GAAN. LUXEPROBLEEM??? HAHA. ZEKER NIET VERGETEN DE BEROVING IN CUBA DIE ER FLINK INHAKTE OP HET EIND VAN DE REIS. NIET ZO ZEER DE BEROVING ZELF, MAAR HEEL DE NASLEEP OP HET POLITIEBURO EN ONZE VLUCHT UIT HAVANA HEBBEN HUN SPOREN ACHTER GELATEN. SNEL VERGETEN EN DOORGAAN. VERDER IS ALLES VAN EEN LEIEN DAKJE GEGAAN. IK KAN ME OVERIGENS NIET EEN DIEPTEPUNT VAN MO HERINNEREN. HET ENIGE WAAR IK AAN KAN DENKEN IS ONZE TERUGKOMST NAAR NEDERLAND. DAAR HAD ZE HET ERG MOEILIJK MEE. 

HEEL VEEL HOOGTEPUNTEN ZIJN ONZE REVUE GEPASSEERD. SOMS HELE GROTE DINGEN, MAAR ZEKER DE VELEN KLEINE DINGETJES DIE MISSCHIEN NOG MEER INDRUK OP ONS GEMAAKT HEBBEN. OOK ONZE ONTMOETING MET ONZE BELGISCHE VRIENDEN, SARA EN MAARTEN. ZOMAAR IN EEN INTERNETCAFE IN PANGANDARAN, DAT 4 MAANDEN EERDER EEN FLINKE TSUNAMI OP ZIJN KOP HAD GEKREGEN. BIJNA TOTAAL VERLATEN STAD WAAR DE TOERISTEN OP EEN HAND TE TELLEN WAREN. DAAR KOM JE ZE DAN TEGEN. DE BLINDEDARMOPERATIE WAAR ZIJ BIJ WAREN BESCHOUWEN WE NIET ECHT ALS EEN DIEPTEPUNT. (GELUKKIG IS HET GOED AFGELOPEN) ZO ZIE JE MAAR DAT HET IN HET BUITENLAND ECHT GEEN TROEP IS IN DE ZIEKENHUIZEN. WE ZEGGEN NIET DAT HET OVERAL KOEK EN EI IS, MAAR IN DENPASAR WAS HET HELEMAAL TOP.

DAN ONZE ROUTE DIE WE GEHEEL ONDERWEG HEBBEN GEPLAND. DAT WAS ECHT EEN OPENBARING. JE VERTREKT MET EEN ENKELTJE BANGKOK EN ZIET WEL HOE HET LOOPT. WE ZIJN DAAR DIVERSE KEREN OP AANGESPROKEN, POSITIEF BEDOELD DAN. DAT WAS DE ULTIME ECHTE VRIJHEID IN ONZE REIS. WE HEBBEN IN PLAATSEN GESTAAN DIE WE HELEMAAL TE GEK VONDEN. DAN BLIJF JE TOCH GEWOON.(SIHANOUKVILLE) ER WAREN OOK PLEKKEN DIE HELEMAAL VERSCHRIKKELIJK WAREN. DAN VERTEK JE DE DAG EROP WEER.(VUNG THAO) DE OPZET VAN ONZE REIS, OM MISSCHIEN WEL EEN PLEKJE IN AZIE TE VINDEN WAAR WE EEN BOTERHAM KONDEN VERDIENEN EN LEKKER GENIETEN VAN HET EXOTISCHE, WAREN NA 3 WEKEN AL VAN DE BAAN. WE WILDE ALLEEN MAAR REIZEN. DE REST KOMT WEL, EERST GENIETEN VAN AL HET SCHOON.

THAILAND WAS TOCH EIGENLIJK WEL ONS LAND. HEEL AFWISSELEND EN VEEL MOGELIJKHEDEN. REIZEN DOOR THAILAND IS ZO MAKKELIJK EN GOEDKOOP. ALS JE EEN BEETJE SURFT OP HET NET DAN KUN JE ECHT MET HEEL WEINIG HEEL VEEL TERUG KRIJGEN. IN DIT LAND KAN ZELFS DE GROOTSTE SUFFERD MET HEEL WIENIG ORIENTATIEVERMOGEN, GEMAKKELIJK EEN JAAR RONDREIZEN ZONDER TE VERDWALEN. HET HEEFT OOK ZIJN DONKERE KANTEN, MAAR DAT IS AAN JEZELF OM DIE OP TE ZOEKEN. IN 99 VAN DE 100 GEVALLEN IS HET HIER PARTY, PARTY EN NOG EENS PARTY. MIX DAT MET HEERLIJK ETEN, DRINKEN, WAT BEZIENSWAARDIGHEDEN EN HELE LIEVE MENSEN EN JE HEBT DE PERFECTE INGREDIEENTEN VOOR EEN TE GEKKE VAKANTIE. THAILAND NR1.

LAOS EN CAMBODJA ZIJN SAMEN TE VATTEN IN ZEER, ZEER, ZEER ARM. MET LAOS HADDEN WIJ, BUITEN LUANG PRABANG, HELEMAAL NIETS. CAMBODJA DAAR EN TEGEN WAS EEN LAND VAN WREEDHEDEN DIE HET NIVEAU VAN "ONZE" TWEEDE WERELDOORLOG TE BOVEN STEEG. IN EEN PAAR JAAR TIJD JE EIGEN VOLK VOOR DE HELFT AFSLACHTEN??? EN MET AFSLACHTEN ZIJN WE NOG ERG MILD. DAAR ZIJN DINGEN GEBEURT DIE MET GEEN PEN TE BESCHRIJVEN ZIJN. POL POT, DE DICTATOR UIT DIE TIJD WERD DE AZIAATISCHE HITLER GENOEMD. ZEER ZEKER EEN GOEDE VERGELIJKING. DE KILLING FIELDS EN HET TUOL SLENGMUSEUM ZIJN ENKELE VAN DE GRUWELIJKSTE DINGEN DIE ONZE HISTORIE "SIEREN". HOE TEGENSTRIJDIG IS HET DAN ALS JE EEN PAAR DAGEN LATER WEER VOOR ANKOR WATH STAAT, MISSCHIEN WEL HET MOOISTE WERELDWONDER OP DEZE AARDE. EEN WEEKJE LATER ZIT JE DAN WEER OP HET STRAND VAN SIHANOUKVILLE TE GENIETEN VAN EEN COCKTAIL EN BEN JE BIJNA ALLES ALWEER VERGETEN. HOE RAAR KAN HET TOCH LOPEN.GELUKKIG HEBBEN WE DE FOTO'S NOG.

EN DAN EINDELIJK VIETNAM. DIT LAND HEEFT ONS HET MEESTE VERRAST VAN ALLE LANDEN WAAR WE AL ZIJN GEWEEST. WIJ KENDEN HET ALS COMMUNISTISCH MET EEN IETS WAT WESTERSE SLAG. EN DAT KWAM OOK PRECIES ZO UIT. HET NOORDEN MET HANOI WAAR WE IN EEN STAD ARRIVEERDE, MIDDEN IN DE NACHT IN HET PIKKEDONKER, WAAR WE OVERDAG DE STAD INLIEPEN TUSSEN WEL EEN MILJOEN BROMMERS??? LACHU!! IN HALONG BAY OP DE OUDE CHINESE JONKBOOT MET EEN FANTASTISCHE GROEP VAN 15 PERSONEN MIDDEN IN DE ZEE OVERNACHTEN. DE RATTEN AAN BOORD WAREN EEN BIJKOMSTIGHEIDJE, HAHA.(MO) ONZE TOCHT VAN HET NOORDEN NAAR HET ZUIDEN, DWARS DOOR DE COUNTRYSITE. DOOR BERGEN, BOSSEN EN LANGS DE ZEE, IN EEN WOORD FANTASTISCH. DE OUDE AUSTIN DIE IK VOND BIJ EEN KLOOSTER IN HUE NA EEN BIZARRE TOCHT. NATUURLIJK HET HELE VIETNAM-OORLOGS GEWELD DAT WE ZIJN TEGENGEKOMEN. HET SCHIETEN MET EEN AK47 WAAR IK ACHTERAF HEEL VEEL SPIJT VAN HEB GEHAD. MO HAD ME ERVOOR GEWAARSCHUWD DAT DIT EEN WAPEN UIT DIEZELFDE OORLOG KON ZIJN??? TJA, VERY VERY STUPID VAN MIJ. WEL EEN BELACHELIJKE ERVARING DIE JE NIET SNEL VERGEET. IN DE ZELFDE CATEGORIE VALT ONZE TRIP NAAR HOI AN WAAR EEN TROPISCHE CYCLOON ZOU AANKOMEN WAAR WE WEL EENS EEN KEERTJE IN WILDE ZITTEN???? 3 DAGEN REGEN ALSOF ZE DE DOUCHE OPEN HADDEN GEZET, GEPAARD MET 3 DAGEN 40 GRADEN KOORTS. DAN OOK NOG HET VOETBALTOURNOOI IN SAIGON WAAR WE DE STAD DOORKRUISTEN ACHTEROP EEN SCOOTERTJE. WE HEBBEN ECHT GENOTEN VAN VIETNAM EN RADEN JULLIE ALLEMAAL AAN OM ER SNEL NAARTOE TE GAAN VOORDAT HET TOURISME ECHT TOESLAAT.

19 DECEMBER WAS EEN GROTE DAG VOOR ONS OMDAT ONZE BOY VOOR 3 1/2 WEEK NAAR THAILAND KWAM OM KERST EN NIEUW MET ONS TE VIEREN. ALS JE NA 4 MAANDEN DAN EINDELIJK WEER EEN BEKEND GEZICHT ZIET IS DAT HEEL TOF. NATUURLIJK KUN JE TEGENWOORDIG MET ALLE GEAVANCEERDE APPARATUUR OVER DE GEHELE AARDBOL COMMUNICEREN MET HET THUISFRONT. ECHTER IN HET ECHIE IEMAND ZIEN IS WERKELIJK TE GEK. WE HEBBEN GENOTEN VAN ONZE TIJD SAMEN EN NA HET OPTREDEN IN HET BAYOKE SKY-HOTEL VAN ONZE ROBIN KONDEN WE ER WEER TEGENAAN.(DACHTEN WE, HAHA) 

NA THAILAND WAS ER DE DIP EN WE WISTEN VOOR HET EERST NIET MEER WAAR WE NAARTOE WILDE. IN AZIE WAS HET REGEN, REGEN EN NOG EENS REGEN. TOCH DE KEUZE VOOR MALEISIE GEMAAKT WAT OP DAT MOMENT HET BESTE LEEK. ACHTERAF WAS HET DAT OOK. MALEISIE IS EEN METROPOOL IN ZUID-OOST AZIE. VEEL GELD, VEEL CULTUREN DIE ER SAMENKOMEN EN EEN EENHEID VORMEN IN EEN OVERWEGEND MOSLIMLAND. DE HOOFDSTAD KUALA LUMPUR WAS EEN WAAR GENOT. DE PETRONAS-TOWERS(380 M) HEBBEN WE WEL 6 KEER GEZIEN. DE PARKJES DIE OVERAL TUSSENDOOR VERSCHIJNEN ZIJN EEN ENGELTJE DAT OVER JE TONG PIST. EEN NACHT JUNGLE-TOUR DOOR HET OUDSTE REGENWOUD TERWERELD, TAMAN NEGARA. WANDELEN DOOR DE CAMOURON HIGHLANDS EN HET RELAXEN OP HET EILAND LANGKAWI. DAAR WILDE WE EEN DAG OF 3 BLIJVEN EN HET WERDEN ER 16. EEN LAND WAT ZICH MAKKELIJK ZOU KUNNEN SPIEGELEN AAN AMERIKA.

DAN EINDELIJK EEN LAND WAT NIET OP ONS LIJSTJE STOND MAAR WAAR WE TOCH BIJ IN DE BUURT WAREN, HAHA. INDONESIE!!! HET LAND MET DUIZEND GEZICHTEN. HEEL ARM, MAAR ZEKER ZEER GASTVRIJ. MET NAME TUSSEN ALLE GROTE STEDEN IN. ONZE TREKTOCHT LANGS JAKARTA, BOGOR, BANDUNG, PANGANDARAN, YOGJAKARTA. DE BROMO VULKAAN WAAR JE JE WAANT OF DAT JE OP MARS STAAT?? DE OVERSTEEK MET EEN VEERBOOT VAN JAVA NAAR BALI, DIE NOTABENE 2 WEKEN LATER DE ZEE IN ZAKT!! DE AANKOMST IN KUTABEACH WAAR JE ZOVEEL VAN GEHOORD HEBT EN DAN NIET ALLES POSITIEF. EEN SCOOTER HUREN EN MAAR GAAN RIJDEN EN ZIEN WAAR JE UITKOMT. ALLES IS MOGELIJK IN INDONESIE ALS JE MAAR BETAALD WANT DE CORRUPTIE VIERT HOOGTIJ IN EEN LAND WAAR EEN POLITIEMAN NOG GEEN 100 DOLLAR PER MAAND VERDIENT. SARA EN MAARTEN WAAR WE TOCH ZEKER EEN KLEINE 4 WEKEN MEE ROND GETROKKEN HEBBEN EN HEEL VEEL PLEZIER MEE BELEEFT HEBBEN. DE SURFLES MET MAARTEN DIE GEWOON DE EERSTE GOLF BLEEF STAAN, HAHA. JA EN HET BLINDEDARMVERHAAL WAS DAN NOG MAAR EEN BIJKOMSTIGHEIDJE. AL MET AL EEN PRACHTIGE AFSLUITING VAN AZIE, OMDAT WE GENOEG HADDEN GEZIEN. DE GROTE OVERSTAP NAAR EEN VAN DE WESTERSE WERELDEN ZOU NU MOETEN KOMEN. AUSTRALIE EN NIEUW ZEELAND WAS DE PLANNING, MAAR GEHEEL VOLGENS ONZE REISTRADITIE KOZEN WE VOOR EEN LAND WAAR WE ALLEBEI HELEMAAL, MAAR DAN OOK HELEMAAL NIETS MEE HADDEN. AMERIKA!!

 

IF YOU CAN MAKE IT THERE, YOU CAN MAKE IT EVERYWHERE. GELD OVERIGENS NIET ALLEEN VOOR NEW YORK MAAR VOOR GEHEEL USA. HET LAND VAN DE MOGELIJKHEDEN, 15 MINUTES OF FAME, SPORT, HAMBURGERS, GROTE AUTO'S, HEEL VEEL NATUURSCHOON, HYPOCRIET!! EN NATUURLIJK george bush. VOORAL DIE LAATSTE IS NIET ERG GELIEFD MEER BIJ ZIJN EIGEN KIEZERS DUS..... DE OORLOG SPEELT EEN ERG GROTE ROL IN DE USA. OF JE BENT VOOR, OF JE BENT TEGEN. TEGENSTANDERS KOMEN ER STEEDS MEER BIJ WANT DE MENSEN HEBBEN ER SCHOON GENOEG VAN. OK, OK, IK MAG ME NIET POLITIEK UITLATEN, MAAR HET IS EEN ROTZOOITJE WAT BETREFT DIE OORLOG IN IRAK. NATUURLIJK HEEFT HET LAND WEL ONZE HARTEN GESTOLEN. WE SPREKEN DAN OVER CALIFORNIA EN IN ZEKERE ZIN SAN FRANCISCO. WAT EEN WAANZINNIGE STAD IS DAT. UREN KUN JE ER RONDLOPEN IN EEN ZEER AFWISSELENDE PITORESKE ATMOSFEER. ONZE CAMPERTOCHT VAN 5000KM DWARS DOOR CALIFORNIA HEEFT ONZE OGEN GEOPEND VOOR HET NATUURSCHOON WAT DEZE STAAT TE BIEDEN HEEFT. OF HET NU DEATH VALLEY, LAKE TAHOE, YOSEMITE, YOSHUA TREE, ALABAMA HILLS, LAS VEGAS, LA, SAN DIEGO, BIG SUR, SANTA CRUZ EN LAST BUT NOT LEAST, DE GRAND CANYON IS, ALLES MAAR DAN OOK ALLES WAS EEN HOOGTEPUNT. VOOR DE EERSTE KEER IN JE LEVEN EEN BASEBALGAME BIJWONEN TUSSEN 50.000 MENSEN WAARVAN DE 2 DIE ACHTER JE ZITTEN, NOTABENE UIT OOSTERHOUT KOMEN!!!!!IN DIT LAND IS DAADWERKELIJK ALLES MOGELIJK!!! HET WAS DAAROM OOK ZEER MOEILIJK OM AFSCHEID TE NEMEN EN NAAR MEXICO TE VLIEGEN. BYE BYE AMERICA.

 

DAN KOM JE IN EEN LAND AAN WAAR DAT JE EEN WEEK VAN TEVOREN 3 MILJOEN MENSEN IN EEN STAAT VAN AMERIKA HEBT GEZIEN. HEEL RAAR????? VEEL MEXICANEN HEBBEN DE GROTE VLUCHT GEMAAKT OM EEN CENTJE BIJ TE VERDIENEN IN DE USA. DE ZOGENAAMDE, BIJ ONS ALS BEKENDSTAANDE, GASTARBEIDERS. OVER MEXICO KUNNEN WE KORT ZIJN. NIET NAAR CANCUN GAAN, MITS JE HET BENIDORM GEVOEL 10000 KM VERDEROP WILT MEEMAKEN. PLAYA DE CARMEN IS DAN NOG NET IETS GEZELLIGER. WIJ HEBBEN ONGEVEER 7 WEKEN AAN DE YUCATAN-KUST GEZETEN OP EEN SCHITTERENDE PLEK WAT EEN HEEL CARAIBISCH GEVOEL GEEFT. ZON, ECHTE BLAUWE ZEE EN SPIERWITTE STRANDEN. HEEL, HEEL, HEEL, VEEL TOERISTEN UIT DE USA. WIJ HEBBEN GENOTEN VAN 4 WEKEN AAN ZEE IN ONS EIGEN APPARTEMENTJE WAAR NIET ALLEEN ONZE ROBIN 2 WEKEN OP BEZOEK KWAM, MAAR WAAR OOK WIL EN HEIDY OPEENS VOOR DE DEUR STONDEN. DUIKEN, SNORKELEN, OUDE RUINE'S EN GENIETEN VAN DE RUST EN HEERLIJK ETEN.

NA HUN VERTREK HEBBEN WE BEWUST GEKOZEN VOOR CUBA OMDAT HET ZO DICHTBIJ WAS EN TOCH OOK HEEL VER WEG. HET ZOU ONS TWEEDE COMMUNISTISCHE LAND WORDEN. ALHOEWEL CUBA OOK HET SOCIALISME NA WIL STREVEN. OF DAT LUKT LATEN WE BUITEN BESCHOUWING. EEN LAND MET TWEE GEZICHTEN. BIJ ONZE AANKOMST IN HAVANA WERDEN WE ZEER GASTVRIJ ONTVANGEN DOOR DE UITBATERS VAN ONZE EERSTE CASA.(SOORT PARTICULIER PENSION) WAT EEN HARTELIJKHEID KWAM ER VANUIT DEZE MENSEN. HET WAS EEN SOORT THUISKOMST VOOR ONS OMDAT HET HELE GEZIN ZICH VOOR ONS INZET. GEEN WOORD ENGELS SPRAKEN ZE, MAAR DE COMMUNICATIE GING ALSOF WE ELKAAR LETTERLIJK KONDEN VERSTAAN. BIETJE TILBURGS, ENGELS EN SPAANS EN JE HEBT EEN HELE AVOND LOL. DE EERSTE 2 WEKEN GINGEN ERG GOED EN VERVOER EN ETEN IN CUBA VERBAASDE ONS OMDAT WE HADDEN GEHOORD DAT ER WERKELIJK NIETS, MAAR DAN OOK NIETS TE KRIJGEN WAS. JA, DE BLACK MARKET DRAAIT DAG EN NACHT. NA DIVERSE CASAS EN FAMILIES WILDE WE NATUURLIJK VANALLES OVER CUBA WETEN. DIE VLIEGER GING DUS NIET ECHT OP OMDAT DE MENSEN TE BANG WAREN DAT WIJ HUN VERHAAL WEL EENS DOOR KONDEN SMOEZEN AAN DE GOUVERMENT???? HUUUH!! JA LIEVE MENSEN ZO GAAT HET NOG DAGELIJKS IN CUBA. OVERAL ZITTEN WEL MENSEN DIE VOOR DE CASTRO-REGERING ALLES BIJHOUDEN EN ZO GAUW ER MAAR IETS NEGATIEFS GEPROPAGANDEERD WORD, WORDT JE IN DE BAJES GEGOOID EN MOET JE BLIJ ZIJN DAT JE NIETS OVERKOMT. DAT IS HET WERKELIJKE CUBA. OVER ONS AKKEFIETJE IN HAVANA WILLEN WE NIETS MEER ZEGGEN, MAAR DE ARMOEDE IN DIT LAND IS ECHT HEEL ERG. DIT RECHTVAARDIGD NATUURLIJK NIET WAT ONS IS OVERKOMEN. 35 DOLLAR PER MAAND IS NATUURLIJK NIET VEEL EN ZEKER ALS JE NAGAAT DAT OP DE ZWARTE MARKT DE SPULLEN NOG DUURDER ZIJN DAN BIJ ONS. REKEN MAAR UIT?? TOCH IS EN BLIJFT CUBA EEN PRACHTIG LAND, MAAR HET IS JAMMER DAT WE ALLEEN MAAR DE MOJITO, DE MOOIE MEIDEN, DE DANS EN MUZIEK ZIEN. HET LAND HEEFT ZOVEEL MEER TE BIEDEN. VOOR ONS IS HET ZEKER DAT WIJ ER NIET MEER TERUGGAAN. POINT!!!

 

DAN DE THUISKOMST IN ONS EIGEN KIKKERLANDJE. TWEE BEKENDE KOPPEN OP HET VLIEGVELD, DE AUTO IN EN ALLES BEGINT WEER OPNIEUW. VANAF DAG 1 IN NEDERLAND IS HET OOK AL GEEN ECHT MOOI WEER MEER GEWEEST, HAHAHA. JAZEKER IS HET WENNEN ALS JE ZOIETS HEBT GEDAAN EN DAN WEER TERUG BENT. VERANDERT ZIJN WE NIET ECHT. WEL HEBBEN WE EEN HELE RUGZAK MET ALLEMAAL LEUKE EN TE GEKKE HERINNERINGEN MEE GENOMEN DIE WE GRAAG UITSTROOIEN OVER IEDEREEN DIE HET MAAR WIL HOREN. OF WE HET NOG EEN KEER GAAN DOEN???? WHO KNOWS??? ALS HET AAN ONS LIGT GAAN WE ZEKER NOG EEN KEER.

 

EEN BEDANKJE GAAT ZEKER UIT NAAR DE MENSEN DIE ONS VANUIT NEDERLAND ERG GESTEUND HEBBEN. ZIJ WILLEN LIEVER NIET IN DE SPOTLIGHT EN DAAROM GA IK ZE OOK NIET NOEMEN, HAHA. ZIJ WETEN DAT WE DIT NIET ZONDER HUN HEBBEN KUNNEN DOEN. OOK DANK VOOR IEDEREEN DIE ONS GEVOLGT HEEFT EN AF EN TOE ONS EEN HART ONDER DE RIEM HEEFT GESTOKEN. MUCHIOS GRACIAS. ONZE REIS IS WEER OVER EN WE ZULLEN NOG JAREN HIERVAN NAGENIETEN, DAT IS EEN DING WAT ZEKER IS.

GROTE DANK EN RESPECT GAAT ZEKER UIT NAAR ONZE ROBIN DIE HET AFGELOPEN JAAR EIGENLIJK OOK EEN GROTE REIS HEEFT GEMAAKT DOOR OP ZICHZELF TE GAAN WONEN. HIJ HEEFT HET ZO GOED GEDAAN MET ZIJN WONING EN OP SCHOOL DAT WE HEEL ERG TROTS OP HEM ZIJN. GOOD JOB BOYKE XXXXXXX.

 

ER MOET NATUURLIJK WEL EEN MUZIKAAL AFSLUITERTJE KOMEN DIE GEHEEL TOEPASSELIJK VAN MIJN GROTE HELD JIM MORRISON AF MOET KOMEN. LUISTER MET GENOT NAAR: THIS IS THE END!!!

 

HEEL VEEL LIEFS PE EN MO XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX